Datum: <time datetime="2022-10-07">7 oktober 2022</time>

Medlefors

Utbildningsdagar i Medlefors kurs 30 sep – 1 okt

Vi blev många medlemmar från våra hrf föreningar i Vindeln, Lycksele, Vännäs, Umeå, Robertsfors, Skellefteå, Piteå , Kalix samt Luleå. Några deltagare saknas på bild ovan.

På bilden där 4 personer står ser vi våra tolkar. Ena tolken står längst till vänster och andra står andra från höger. Som vanligt har jag inga namn men vi är så tacksamma för den hjälp vi kan få av tolkarna.

Vi hade besök av Hrf Ordförande Mattias Lundekvam han berättade om hur viktigt det är att vi engagerar oss och viktigt att vi syns. Budskapet var Hörselvård att lita på och ett hörselsmart arbetsliv.

Vi fick välja en fördjupning i en viss kunskap.

Halva gruppen hade slingkolls fördjupning vilket är information om test av hörslingor. Distrikts ordförande för Västerbotten Ingvar Holmberg höll i detta och berättade om hörsel och hur vi testar.

Andra halvan av gruppen fick nya kunskaper i hur man jobbar med hrf hemsidan.

Det var två fullspäckade dagar men så trevligt att träffa andra föreningar. Under pauserna fick man höra vad de gör och byta erfarenheter.

Vid pennan Monica Umander

Relaterade nyheter

  • Konstutställning tillspetsat 15 o 16 juni
    Datum: <time datetime="2024-06-15">15 juni 2024</time>

    Konstutställning tillspetsat 15 o 16 juni

    Carola wiklund jobbar med väggbonader kompletteras till ljudisolerings plattor. Sista bilden är inte ljudisolering. Besök utställningen.