Datum: <time datetime="2022-12-08">8 december 2022</time>

Julfest Hrf Umeå 2022

Julfest med underhållning och kort information om ci kurs samt app kurser kommer att ordnas under 2023 bara att anmäla sig

Hrf hade sin julfest där vi hade ordnat julbord med traditionella glögg mm julbord med allt som där finns samt och kaffe och kaka till efterrätt.

Vi hade tolkarna på plats. Vi måste bara tacka för all hjälp vi får från dem. Utan dem klarar vi oss inte. Stödet att se på skärmen det man inte hör är guld värt.

Vi hade Rolf Kjellqvist Trio som underhöll oss med fin musik och allsång . Hoppas Ni fick en härlig julkänsla . Idag när jag sitter här och skriver snöar det kanske blir det en vit jul med lagom mycket snö.

Vi ser Camilla Wiglöv ordförande samt Monica Östensson ordna med frågesporten på en bild.

I Köket ser vi hustomtarna som hjälper till vet inte hur vi skulle fixat kaffet och annat som skall kokas annars. Utöver detta alla ni som hjälper till så trevligt.

Vi har fått två medlemmar som skrivit upp sig på att hjälpa till vid dessa typer av tillställningar. Tanken med den listan är att när något skall ordnas vet vi att utifrån den listan kan vi ringa och kolla om de tänkt komma och ev kan hjälpa till. Det blir enklare att planera och organisera på detta sätt.

Kort information gjordes om att det finns en planerad CI kurs under 2023 användare som har ci kan delta. På kursen tar man upp information om hur det är att ha CI och dela erfarenheter. Nu finns 6 medlemmar anmälda finns plats för fler anmäl dig genom att sända ett mejl till umea.hrf.se

För den som har en app för att styra ljudet på sin hörapparat finns möjlighet att delta i en kortare introduktions kurs på våren 2023 se Länk till kurs här.

God Jul

/Monica Umander

Relaterade nyheter

  • Konstutställning tillspetsat 15 o 16 juni
    Datum: <time datetime="2024-06-15">15 juni 2024</time>

    Konstutställning tillspetsat 15 o 16 juni

    Carola wiklund jobbar med väggbonader kompletteras till ljudisolerings plattor. Sista bilden är inte ljudisolering. Besök utställningen.