Datum: <time datetime="2023-12-06">6 december 2023</time>

Hrf Julfest 2023

Hrf Umeå Julfest besöktes av 29 personer som hälsades välkomna med Glögg och pepparkor mm. Vi fick njuta av ett Jul bord med alla läckerheter och godsaker. För underhållningen stod Bo Beverlöv. Repertoaren bestod av allt från julsånger till populärmusik som Mando Diao och Hepstar. Alla hade möjlighet att delta i allsången. Många deltog i att hjälpa till med markservicen att fixa och det är uppskattat. Tolkarna fanns på plats.

Monica Östensson informerade om att Umeå kommun gärna vill ha återkoppling positiv som negativ för att bli bättre, se information här.

Monica Ö påminde även om möjlighet att beställa tolkhjälp se här.

Monica Umander informerade kort om slingkollen och kursen där man får hjälp att komma igång att använda sin app för att anpassa ljudet på sina hörapparater. Många har gått kursen under året.

Är du intresserad se information om kurs här.

Relaterade nyheter

  • BLI VÄN MED DIN HÖRAPPARAT
    Datum: <time datetime="2024-04-24">24 april 2024</time>

    BLI VÄN MED DIN HÖRAPPARAT

    Anmäl dig genom att kontakta Roland Nilsssong.s.roland.nilsson@gamil.com BLI VÄN MED DIN HÖRAPPARAT Jag söker dig som vill bli vän med din hörapparat Det finns säkert medlemmar som ställer sig frågan. Jag tänker starta med en...

  • Uppskattad föreläsning av Mimmi Werner
    Datum: <time datetime="2024-04-09">9 april 2024</time>

    Uppskattad föreläsning av Mimmi Werner

    HrfUmeå inbjöd överläkare Mimmi Werner, öron, näsa,halskliniken till en uppskattad föreläsning den 21 mars 2024 i Funktionsrätt lokaler, Mariehems centrum CI- gruppen som bildades 2023 har I Hrf: régi haft ett antal intressanta evenemang kring...