Datum:

Föreningen är vilande men aktiviteter görs

Kära medlem! Hörselskadades förening i Sollentuna – Upplands Väsby – Sigtuna (SUS) har trots omfattande ansträngningar från tidigare styrelseledamöter inte kunnat bilda en ny styrelse. Årsmötet 2024 ställdes in på grund av ett otillräckligt antal anmälda deltagare. Föreningen har därför nu formellt förklarats vilande.

Vad innebär detta för dig som medlem?

När en förening inom HRF blir vilande tillsätts en arbetsgrupp och ansvaret för föreningens ekonomi samt arrangemang av medlemsaktiviteter övergår till Distriktet. Inom hörselskadades distrikt i Stockholms län har en arbetsgrupp nu bildats bestående av två representanter från distriktkansliet och två medlemmar i SUS. Arbetsgruppen har regelbundna möten för att bland annat planera kommande verksamhet.

Ditt medlemskap i föreningen kvarstår, och du kommer även fortsättningsvis att kunna delta i aktiviteter som anordnas av förbundet och distriktet, såsom kurser och föreläsningar. Håll utkik i kalendern på distriktet och här på hemsidan.
Arbetsgruppens mål är att erbjuda minst ett arrangemang per termin i var och en av de tre kommunerna som ingår i HRF SUS.

Har du tips?

Vad vill du att vi ska arrangera i din hemkommun? Har du tips på föreläsare eller önskemål om ämnen som du vill att vi tar upp? Hör gärna av dig till oss på distriktskansliet via e-post:
kansli@hrfstockholmslan.se

Vi ser fram emot att välkomna dig till höstens aktiviteter!

Vänliga hälsningar,
Ingalill Björkstrand & Eva Svanström
Arbetsgruppen för SUS

Relaterade nyheter

  • Ha en fin och hörselsmart sommar!
    Datum:

    Ha en fin och hörselsmart sommar!

    Hörselskadades distrikt i Stockholms län önskar alla en riktigt glad och hörselsmart sommar! Några Hörselsmarta sommartips:

  • Fikaträff med samtal om hörsel 13 juni
    Datum:

    Fikaträff med samtal om hörsel 13 juni

    Hörselskadades distrikt i Stockholm bjuder in till samtal om hörsel på Träffpunkten i Märsta centrum. För dig som inte tidigare har sett eller använt skrivtolk är detta ett bra tillfälle att se hur skrivtolkning fungerar....

  • Välkommen på medlemsmöte
    Datum:

    Välkommen på medlemsmöte

    Nu är det hög tid för höstens medlemsmöte. Styrelsen hälsar alla medlemmar välkomna till en kvällmed umgänge, förtäring och dialog kring hörsel, föreningsarbete och engagemang. På programmet: Tid: Tisdagen den 27 november kl. 17:00-18.30Plats: Malmvägen...