Datum: <time datetime="2023-11-08">8 november 2023</time>

Öppet Hus med Peter Gerhardsson

Intresset var stort när hörselfrågor diskuterades

Ja, han var inte på plats i vår Hörlya i Skövde, men väl via den fina videointervjun från HRF Talks.

Peter Gerhardsson delade med sig av sina upplevelser att använda hörapparat, både i sin yrkesroll som fotbollstränare och som privatperson. En givande beskrivning, där han poängterade hur tacksam han är för sina hörapparater.

Efter videon berättade våra medlemmar om sina ”Hörhistorier”
Varför blev jag hörselskadad? Har jag fått den hjälp jag behöver? Är jag nöjd med mina apparater idag?
Flera exempel på orsaken till hörselskadan framkom. Allt från arvet till skador från arbetslivet. Någon berättade att vid arbetet på BB bar man ofta bäbisar på axeln och deras skrikande gick rakt in i örat, vilket kanske var en av orsakerna till en början hörselnedsättning.

Det haglade med upplevelser från deltagarna, både vad det gällde orsaker och till hur man upplevde livet med hörapparat.
Våra medlemmar sitter inne med mycket kunskap och delade med glädje av sig om olika tips. Samtliga uttryckte hur nöjda de var med hur bra hörselvården fungerar i Skaraborg.
Att ta till vara medlemmars erfarenheter är ett tips till andra föreningar. Starta gärna med videon vi såg.

Relaterade nyheter

  • Öppet Hus i mysig stämning
    Datum: <time datetime="2024-06-08">8 juni 2024</time>

    Öppet Hus i mysig stämning

    Sista Öppet Hus innan sommaruppehållet.Johnny Lätt förhöjde stämningen med spela på många instrument och lockade till allsång. Vi var ett tjugotal som njöt av underhållning och välsmakande sommartårta.Alla glada och belåtna. Vi önskar våra medlemmar...

  • Öppet Hus med sommartema 3 juni
    Datum: <time datetime="2024-05-24">24 maj 2024</time>

    Öppet Hus med sommartema 3 juni

    Vi firar in sommaren med Öppet Hus 3 juni 10.00 i vår Hörlya.Vi har åter lyckats få superpopulära Johnny Lätt att gästa oss.Bejublad vid sitt förra besök, då han visade sitt musikaliska all round kunnande....

  • Uppvaktning politiker
    Datum: <time datetime="2024-05-17">17 maj 2024</time>

    Uppvaktning politiker

    HRF distr västra Götaland och HRF distrikt Skaraborg träffade våra Regionpolitiker. Presenterade HRF och hade en mycket givande diskussion.