Datum: <time datetime="2023-09-26">26 september 2023</time>

21 helnöjda medlemmar såg en supermusikal!

Sång, musik och dans presenterades i en fantastiskt välspelad Musikal” Let´s fall i love”, för medlemmar i HRF Skövde-Tibro.

En hyllning till Cole Porter.

Cole Porter var en hit-makare utan dess like. Han tog världen med storm med sina över 800 låtar och musikaler som Kiss me Kate och Anything goes. Porter föddes enormt rik och levde ett extravagant liv i lyx och överflöd, men tvingades dölja sin sexuella läggning för omvärlden. Han avled ensam och gravt alkoholiserad.

Utifrån ett urval av Cole Porters låtar, utdrag ur brev, biografiska fakta och mängder av skvaller har GöteborgsOperans musikalartist Lars Hjertner och pianist/arrangör Per Larsson skapat en musikalisk revy som hyllar legendaren. De medverkar i föreställningen tillsammans med två musiker (slagverk, kontrabas) och musikalartisten Micaela Sjöstedt, senast hyllad för sin insats som Arvprinsessan Isabella, en av huvudrollerna i musikalen Det var en gång på Grand Hôtel som gavs på Stora scenen våren 2023.

En musikalisk virvel med air av jetset, Broadway och nostalgi.

Relaterade nyheter

  • Öppet Hus i mysig stämning
    Datum: <time datetime="2024-06-08">8 juni 2024</time>

    Öppet Hus i mysig stämning

    Sista Öppet Hus innan sommaruppehållet.Johnny Lätt förhöjde stämningen med spela på många instrument och lockade till allsång. Vi var ett tjugotal som njöt av underhållning och välsmakande sommartårta.Alla glada och belåtna. Vi önskar våra medlemmar...

  • Öppet Hus med sommartema 3 juni
    Datum: <time datetime="2024-05-24">24 maj 2024</time>

    Öppet Hus med sommartema 3 juni

    Vi firar in sommaren med Öppet Hus 3 juni 10.00 i vår Hörlya.Vi har åter lyckats få superpopulära Johnny Lätt att gästa oss.Bejublad vid sitt förra besök, då han visade sitt musikaliska all round kunnande....

  • Uppvaktning politiker
    Datum: <time datetime="2024-05-17">17 maj 2024</time>

    Uppvaktning politiker

    HRF distr västra Götaland och HRF distrikt Skaraborg träffade våra Regionpolitiker. Presenterade HRF och hade en mycket givande diskussion.