Datum: <time datetime="2022-12-06">6 december 2022</time>

Julfest och Höstmöte 2022

”/” I veckan har Hörselföreningen haft sin Julfest, den var i sin tur sammanslagen med Höstmötet. Kassör Bengt Westman Hälsade välkommen och inbjöd till måltiden. Ett 40-tal medlemmar kom och åt av den goda gröten och de goda skinkmackorna.

”/”PÅ höstmötet brukar budgeten för nästa år presenteras. Och detta gjorde så kassören, Kronorna var i siffrar ganska lika detta år, och planeringen för året också det samma som i år. Resorna som brukar göras i föreningen är mycket trivsamma och omtyckta, det är inte svårt att fylla upp en buss.

”/” Underhållningen bjöd Ebba Hammarbäck och de två bröderna Oppman Karl-Gunnar och Sven-Erik på. Ett program med julsånger fick vi höra. och det rymde även några önskesånger som sjöngs som allsång.

”/”Sist i programmet var det en utlottning av 5 st julklappar, alla hade chansen att få en julklapp, men du skulle ha turen med att ha rätt nummer på den lott som du fått. Bengt Westman avslutade festen med att tacka den som hade infunnit sig och önskade all en God JUL.

Relaterade nyheter

  • Datum: <time datetime="2023-02-25">25 februari 2023</time>

    Årsmöte Fredag den 17 mars kl 13.00Lokal: 23-an PRO-lokalen Kommunalrådet Petra Andersin kommer och presenterar sig.Och ger info om nya kommande projekt. Årsmötesförhandlingar.Parentation.Skrivtolkar kommer.Du ör hjärtligt välkommen till årsmöte/ styrelsen.

  • Årsmöte
    Kategori: Nyheter
    Datum: <time datetime="2022-03-06">6 mars 2022</time>

    Årsmöte

    Robertsfors HRF inbjuder till årsmöte torsdag den 24 mars kl 13.00 Lokal: PRO-lokalen Robertsfors. Program : *Kommunalrådet Patrik Nilsson ger information om intressanta projekt i Robertsfors. *Kaffe/te med tilltugg *Årsmötesförhandlingar *Robertsfors kommuns syn- och hörselombud...

  • Julfest med HRF
    Kategori: Nyheter
    Datum: <time datetime="2021-12-09">9 december 2021</time>

    Julfest med HRF

    På församlingshemmet i Robertsfors på onsdag den 8 december hölls Hörselföreningens julfest. Vädret var inte så bra kallt och snöyra, med det kom över 50 medlemmar. Festkommittén ordnade med mat och dukningen, och det var...