Datum: <time datetime="2023-03-10">10 mars 2023</time>

HRF Årsmöte 2023

HRF i Örnsköldsvik höll sitt 64:e årsmöte den 26 februari på
Himmel och Pannkaka, Föreningarnas Hus.

Stig-Axel Nilsson öppnade mötet och hälsade hjärtligt välkommen till närvarande medlemmar och två skrivtolkar.  

Arne Nilsson höll parentation över medlemmar som lämnat oss under året. Minnesstunden inramades med ljuständning, Arne läste en psalmvers och avslutade med en tyst minut, varefter Gunn-Marie Nilsson spelade ”Tears In Heaven” av Eric Clapton på tvärflöjt.

Arne Nilsson valdes att leda mötet och Kristina Förare valdes att föra protokoll. Till referent valdes Kristina Förare, och till protokolljusterare och rösträknare valdes  Aina Edlund och Britt Persson.

Verksamhets, kassörens och revisorernas berättelser godkändes.Styrelsen beviljades ansvarsfrihet för det gångna verksamhetsåret.

Styrelsen för 2023 fick följande sammansättning. Ledamöter: Roger Berg (ordf), Stig-Axel Nilsson (kassör), Kristina Förare, Maria Jonson och två vakanta platser. Styrelsen fick i uppdrag av årsmötet att ordna två ledamöter på ett år som fyllnadsval. 

Revisorer är Anna Berggren och Tyra Valfridsson med Hans Andersson som ersättare.

Valberedningen består av Sven Edlund, Gunn-Marie Nilsson och Janne Norberg.

Föreningen hade 251 medlemmar, varav 1 är hedersmedlem per 31 december 2022, en ökning med 32 medlemmar under året.

Stig-Axel informerade om HRF:s insamlingskampanj ”Vad sa-loppet” 10 – 31 maj, samt att Kansliet i Föreningarnas Hus är bemannat måndagar jämna veckor kl. 13.00 – 16.00.

Stig-Axel tackar presidiet, medlemmarna och skrivtolkarna och bjuder in till kaffe/te och smörgåstårta, samt en god kaka.

Kristina Förare

Stig-Axel Nilsson, kassör i HRF i Örnsköldsvik Foto: Kristina Förare

Relaterade nyheter

  • Hörselskadades dag i Ö-vik
    Datum: <time datetime="2023-10-27">27 oktober 2023</time>

    Hörselskadades dag i Ö-vik

    Gratis hörseltester av HRF i Ö-vik På Hörselskadades dag den 21 oktober hade HRF i Ö-vik öppet hus på Himmel och Pannkaka i Föreningarnas Hus där det gjordes gratis hörseltester och informerades om hörsel. Det...

  • HRF i Ö-vik på Höstmarknad
    Datum: <time datetime="2023-10-12">12 oktober 2023</time>

    HRF i Ö-vik på Höstmarknad

    i Bjästa den 26 augusti 2023 HRF i Örnsköldsvik fanns med på Höstmarknaden i Bjästa lördagen den 26 augusti, där utförde man gratis ett 25-tal hörseltester. Föreningen fick också några nya medlemmar,  vilket vi nog får vara...

  • HRF Ö-vik på The High Coast international Day 2023
    Datum: <time datetime="2023-10-12">12 oktober 2023</time>

    HRF Ö-vik på The High Coast international Day 2023

    på Stora torget i Ö-vik 2 september HRF i Örnsköldsvik fanns på plats med husbilen på The High Coast International Day på Stora torget i Ö-vik den 2 september för att utföra gratis hörseltester, samt...