Datum: <time datetime="2023-08-28">28 augusti 2023</time>

Nu startar vi upp vårt walk&talk igen!

Torsdagen den 31 Augusti är det dags att knyta på sig promenadskorna och bege sig ner till biblioteket i Ljungby för att gå en promenad. Kl 14 träffas vi och går ca 1 timme och sen avslutar vi på biblioteket för lite fika och möjlighet att fylla på med lite hörapparatstillbehör. Nytt för denna terminen är att vi ändrar från onsdagar till torsdagar. Annars är allt som det brukar. En gång i veckan träffas vi går en runda tillsammans och sen fikar vi. Ta gärna med en kompis. Aktiviteten är öppen även för dig som inte är medlem i HRF men kanske är lite nyfiken på vad vi gör.

Så boka in torsdagar hela hösten och var med på våra trevliga promenader. Ingen föranmälan, ingen avanmälan utan de som kan och vill kommer. Enklare kan det inte bli. Vi ser fram emot att möta dig!

HRF Ljungby Styrelsen

Relaterade nyheter

  • Apphjälpare
    Datum: <time datetime="2024-04-19">19 april 2024</time>

    Apphjälpare

    HRF Ljungby har tillsammans med övriga föreningar i distriktet och Hörselvården Region Kronoberg utbildat apphjälpare. Det betyder att om du får problem med din uppkoppling hörapparat/telefon kan du vända dig till din lokala HRF förening...

  • Bli vän med din hörapparat
    Datum: <time datetime="2024-03-05">5 mars 2024</time>

    Bli vän med din hörapparat

    Första kursen är nu fulltecknad och vi kommer starta upp kursen under den andra halvan av mars. Ni som är anmälda får sms när det är dags för första träffen.

  • God Jul & Gott Nytt År!
    Datum: <time datetime="2023-12-19">19 december 2023</time>

    God Jul & Gott Nytt År!

    2023 är ett år som skänkt oss mycket glädje och inte minst så här i slutet av året. Vi har ökat medlemstalet efter ett par år av kräftgång börjar vårt arbete ge resultat. Det är...