Datum: <time datetime="2022-06-17">17 juni 2022</time>

Hjälp oss med epost uppdatering

Att skicka brev kostar ganska mycket pengar, pengar som vi skulle kunna använda till våra aktiviteter och annat som är mycket roligare än porto. Därför vill vi nu hitta alternativa sätt att nå er medlemmar på.

Har du en e-postadress men inte anmält den när du anmälde dig som medlem kan du enkelt höra av dig till mig. Skicka ett e-post till ljungby@hrf.se och tala om vem du är så vet vi det.

Har du ingen e-postadress kanske du har en mobiltelefon. Men du har inte heller anmält ditt mobilnummer till oss. Gör gärna det. Du kan skicka ett sms till min telefon 0708-319780 och tala om vem du är samt att det gäller HRF Ljungby.

Det är viktigt för oss att vi framöver kan nå varandra på många olika sätt och att det inte kostar för mycket pengar. Varje utskick kostar oss en hel del och det tar längre tid mm.

Så, snälla, hjälp oss med detta så snart du kan. Har du inget av delarna så kan du givetvis inte hjälpa det och då får vi se till att du får din information på det vanliga sättet.

Efter sommaren kommer vi försöka ordna lite aktiviteter igen och hoppas att coronan inte ska ställa till det för oss igen. Tills dess önskar vi från HRF Ljungby en riktigt skön sommar!

Relaterade nyheter

  • Vårresa
    Datum: <time datetime="2024-05-14">14 maj 2024</time>

    Vårresa

    Tillsammans med Markaryds HRF kommer vi den 22 maj att bege oss på en vårresa längs med Åsnens Västra strand. Vår guide för dagen blir Nils Svensson som berättar om trakterna och människorna som levt...

  • Höstupptakt
    Datum: <time datetime="2024-05-14">14 maj 2024</time>

    Höstupptakt

    Vi planerar för en höstupptakt tillsammans med Strokeföreningen i Sunnerbo att besöka IKEA-muséet i Älmhult. Denna höstupptakt kommer att ske någon gång i Augusti men datum ännu inte bestämt. Arbetet med att dra igång hösten...

  • Apphjälpare
    Datum: <time datetime="2024-04-19">19 april 2024</time>

    Apphjälpare

    HRF Ljungby har tillsammans med övriga föreningar i distriktet och Hörselvården Region Kronoberg utbildat apphjälpare. Det betyder att om du får problem med din uppkoppling hörapparat/telefon kan du vända dig till din lokala HRF förening...