Kategori: Nyheter
Datum: <time datetime="2020-10-13">13 oktober 2020</time>

Hörselskadades Dag och Adventsträffen

Tyvärr har pandemin som drabbade oss i våras blivit betydligt allvarligare än vad de flesta då trodde. Då förväntade man sig att det skulle vara över fram på sommaren, men så blev det inte. Det mesta talar för att vi fortsatt måste undvika närmare kontakt med andra fram till dess vi får ett fungerande vaccin.

Styrelsen har därför beslutat att ställa in såväl Hörselskadades Dag som Adventsträffen, men kanske kommer ett vaccin på nyåret så att vi kan genomföra vårt årsmöte. Vi återkommer med närmare information om detta.

Under Hörselveckan, 12 till 18 oktober, kan ni lyssna på intressanta föredrag på HRFs Facebook-sida kl. 12,30. Du kan också se och lyssna till dem i efterhand på YouTube eller på www.hrf.se/HRFtalks. Läs mera om detta i senaste Auris på sid 29.

Relaterade nyheter

 • Årsmöte i HRF Tanum – Munkedal
  Kategori: Nyheter
  Datum: <time datetime="2021-07-29">29 juli 2021</time>

  Årsmöte i HRF Tanum – Munkedal

  Härmed Inbjudes Du Till HRF Tanum – Munkedals Årsmöte torsdagen den 19 augusti kl. 17 på Fiskebo Hembygdsgård..

 • Årsmöte
  Kategori: Nyheter
  Datum: <time datetime="2021-07-29">29 juli 2021</time>

  Årsmöte

  Härmed Inbjudes Du Till HRF Tanum – Munkedals Årsmöte torsdagen den 19 augusti kl. 17 på Fiskebo Hembygdsgård.. Program: – Årsmötet öppnas. – Parentation. – Årsmötesförhandlingar. – Kaffe, smörgås och kaka (plastförpackat från ”Tappen” i...

 • Batterier
  Kategori: Nyheter
  Datum: <time datetime="2020-10-15">15 oktober 2020</time>

  Batterier

  Har Du problem att köpa batterier nu då alla medlemsmöten är inställda? Alla våra hörselhjälpare säljer batterier. Du hittar namn , adress och telefonnummer till hörselhjälparna under flik ”Kontakt>hörselhjälpare och batterier”. Ring för säkerhets skull...