Kategori: Nyheter
Datum: <time datetime="2020-09-14">14 september 2020</time>

Hej alla medlemmar i HRF Sydnärke!

Nu får vi hoppas på att vi kan träffas igen under hösten! Det är så tråkigt att vi inte har kunnat genomföra våra sammankomster tidigare i år. Vi saknar er verkligen!

Nästan alla aktiviteter som vi planerade i januari har vi fått ställa in under året. All teater, caféträffar och besöket till Stenarbetsmuseet i Kumla/Hällabrottet skjuts nu upp till nästa år. Vi får hoppas på att pandemin är över tills dess så att vi kan genomföra det då.

Vi kommer att slå ihop års- och höstmötet den 17 oktober och vi ska även se till att vi kan hålla avstånd under mötet så att ni ska känna er trygga. Vi kommer att sätta ut handsprit på borden. Den dagen vi har mötet är det även hörselskadades dag och det kommer vi att uppmärksamma på något sätt.

Vår ambition är att vi ska kunna synas lite mera i höst även om vi måste hålla avstånd. Håll utkik i Föreningsnytt eller under Det händer idag i NA, samt på vår hemsida under hösten.

Gemensamma aktiviteter blir mestadels utomhus i höst så håll tummarna nu att det vackra vädret håller i sig. Behöver ni batterier så hör av er! Lägger ut några namn och telnr som ni kan ringa till under hösten.

Ha nu en trevlig höst ! Glöm inte att besöka vår facebooksida!

Hälsningar HRF Sydnärke

Styrelsen genom ordförande
Ewa Larsson

Relaterade nyheter

  • Aktiviteter Sydnärke
    Kategori: Nyheter
    Datum: <time datetime="2022-02-08">8 februari 2022</time>

    Aktiviteter Sydnärke

    Välkommen till HRF Sydnärke Kallelse till HRF Sydnärkes årsmöte Tid: lördag den 26 mars kl. 14-16 Plats: Kyrkans Hus i Fjugesta. Vi bjuder på kaffe och landgång. Anmälan senast onsdag den 23 mars till Ulla...

  • Gemensamma aktiviteter för alla
    Kategori: Nyheter
    Datum: <time datetime="2022-02-08">8 februari 2022</time>

    Gemensamma aktiviteter för alla

    Curling Om intresse finns för att vi ska ordna Curling, så anmäl detta till kansliet senast 28 februari, så tittar vi på detta och meddelar de som anmält intresse vilket datum vi anordnar detta. Kansliet:...

  • Lekebergsrevyn
    Kategori: Nyheter
    Datum: <time datetime="2021-11-27">27 november 2021</time>

    Lekebergsrevyn

    Vi kommer att texta samtliga föreställningar av seniorgruppens STJÄRNORNA PÅ SLOTTET i mars 2022. Det förenklar ju betydligt och ni kan gå ut med info till era medlemmar utan att behöva förboka. De aktuella datumen...