Kategori: Nyheter
Datum: <time datetime="2021-10-26">26 oktober 2021</time>

Vi vill få igång HRF Eskilstuna igen!

Nu bjuder vi in till ett medlemsmöte den 4 november kl 17.30 för att prata om hur vi kan få igång HRF-föreningen i Eskilstuna igen!

Datum: 4 november
Tid:
kl 17.30
Plats: ABF-Huset, Kungsgatan 14, Eskilstuna
Anmälan: senast den 29 oktober till: elfvingroland88@gmail.com eller på
076 – 1953427 (gärna sms)

Hörselskadades Riksförbund (HRF) är en ideell organisation som arbetar för att uppmärksamma hörselskadades intressen genom att upplysa, stödja och påverka. HRF påverkar politiker och andra beslutsfattare på alla nivåer i samhället, sprider kunskap om hörselskadade och hörselskador och stödja hörselskadade och deras familjer.

I vår gemenskap får hörselskadade möjlighet att utbyta erfarenheter och tips med andra i samma situation, både lokalt och i landet i stort.

Vill du veta mer om hur vi kan få igång HRF Eskilstuna igen?
Den 4 november bjuder vi in till medlemsmöte för att diskutera huruvida vi kan HRF Eskilstuna en nystart!

Varje lokalförening och varje medlem är lika viktig för att HRFs verksamhet ska fungera. Vi är starka endast tillsammans. Därför behövs du! Vi behöver dina erfarenheter, dina idéer, dina åsikter, ditt engagemang och stöd.

Känner du någon du tycker borde vara med i HRF? Någon som skulle ha nytta av hörselsmarta tips? Någon som skulle vara intresserad av hörselrelaterade vårdfrågor? De är såklart varmt välkomna, oavsett om de är medlemmar eller inte! Dessutom får ni ett par intressanta föreläsningar, möjlighet att träffa nya och gamla vänner och någonting lätt att tugga på.

På plats finns HRFs vice ordförande Eva Blomquist som kommer berätta om HRFs 100 år.

Detta behövs för att vi ska få igång HRF-föreningen Eskilstuna
En arbetsgrupp på cirka tre personer som undersöker möjligheten till uppstart av föreningen eller tre medlemmar som bildar en ny styrelse samt medlemmar som önskar hjälpa till utan att ta ett förtroendeuppdrag. Självklart hjälper distriktet och förbundet gärna till vid uppstarten.

Vi behöver ditt engagemang och hoppas att du kommer på medlemsmötet!

Relaterade nyheter

  • Distriktsmöte 27 november
    Kategori: Nyheter
    Datum: <time datetime="2021-11-27">27 november 2021</time>

    Distriktsmöte 27 november

    Höstens distriktsmöte genomfördes den 27 november i Katrineholm. Vid mötet deltog representanter från Nyköping, Katrineholm, Flen och Strängnäs samt från distriktsstyrelsen. Efter sedvanliga förhandlingar där vi bland annat diskuterade budgeten för 2022 samt verksamhetsplanen för...

  • Medlemsmötet den 4 november är inställt
    Kategori: Nyheter
    Datum: <time datetime="2021-11-03">3 november 2021</time>

    Medlemsmötet den 4 november är inställt

    Tyvärr är medlemsmötet som var planerat till den 4 november inställt.

  • Hörselveckan 2021
    Kategori: Nyheter
    Datum: <time datetime="2021-10-09">9 oktober 2021</time>

    Hörselveckan 2021

    11-17 oktober är det hörselvecka med intressanta föreläsningar Här hittar du hela programmet! Även talks från 2020 finns att ta del av!