Datum: <time datetime="2022-11-27">27 november 2022</time>

Hörselinfo för PRO-distriktet

Representanter från PRO-distrikt Skaraborg med 33 PRO-föreningar, fick en information om hörsel av vår ordförande Janne.

Ett 20-tal representanter fick en timmas föredrag gjort i Power-Point från Office 365, vilket innebar att det autotextades. En aha-upplevelser för deltagarna. Syftet med dessa föredrag är att öka förståelsen i allt omkring hörselskador. HRF:s viktiga roll som påtryckare för olika myndigheter poängterades och vikten av att teckna medlemskap för att stötta prioriterades.
En improviserad Hörseltest utfördes också.
En, enligt allas samtycke, givande träff som avslutades med en fika i PRO-distriktets fina lokal.

Relaterade nyheter

  • Uppvaktning politiker
    Datum: <time datetime="2024-05-17">17 maj 2024</time>

    Uppvaktning politiker

    HRF distr västra Götaland och HRF distrikt Skaraborg träffade våra Regionpolitiker. Presenterade HRF och hade en mycket givande diskussion.

  • Öppet hus med tema Artros
    Datum: <time datetime="2024-04-18">18 april 2024</time>

    Öppet hus med tema Artros

    Artros är en folksjukdom som drabbar allt fler. För att få lite mer kunskap i ämnet bjöd vi in Barbro Antonsson som berättade om sina egna erfarenhet som drabbad och informerade om vilka möjligheter som...

  • Välbesökt Vårdteknisk mässa
    Datum: <time datetime="2024-03-15">15 mars 2024</time>

    Välbesökt Vårdteknisk mässa

    Vi ställde ut på Vårdteknisk mässa i Skövde. Massor av värdefulla kontakter togs. Bl a med Vårdhögskolan och och gymnasiet Vård och omsorg. Vi har bokat in tid för föreläsning om hörsel och möjlighet att...