Datum: <time datetime="2023-09-26">26 september 2023</time>

21 helnöjda medlemmar såg en supermusikal!

Sång, musik och dans presenterades i en fantastiskt välspelad Musikal” Let´s fall i love”, för medlemmar i HRF Skövde-Tibro.

En hyllning till Cole Porter.

Cole Porter var en hit-makare utan dess like. Han tog världen med storm med sina över 800 låtar och musikaler som Kiss me Kate och Anything goes. Porter föddes enormt rik och levde ett extravagant liv i lyx och överflöd, men tvingades dölja sin sexuella läggning för omvärlden. Han avled ensam och gravt alkoholiserad.

Utifrån ett urval av Cole Porters låtar, utdrag ur brev, biografiska fakta och mängder av skvaller har GöteborgsOperans musikalartist Lars Hjertner och pianist/arrangör Per Larsson skapat en musikalisk revy som hyllar legendaren. De medverkar i föreställningen tillsammans med två musiker (slagverk, kontrabas) och musikalartisten Micaela Sjöstedt, senast hyllad för sin insats som Arvprinsessan Isabella, en av huvudrollerna i musikalen Det var en gång på Grand Hôtel som gavs på Stora scenen våren 2023.

En musikalisk virvel med air av jetset, Broadway och nostalgi.

Relaterade nyheter

  • Öppet hus med tema Artros
    Datum: <time datetime="2024-04-18">18 april 2024</time>

    Öppet hus med tema Artros

    Artros är en folksjukdom som drabbar allt fler. För att få lite mer kunskap i ämnet bjöd vi in Barbro Antonsson som berättade om sina egna erfarenhet som drabbad och informerade om vilka möjligheter som...

  • Välbesökt Vårdteknisk mässa
    Datum: <time datetime="2024-03-15">15 mars 2024</time>

    Välbesökt Vårdteknisk mässa

    Vi ställde ut på Vårdteknisk mässa i Skövde. Massor av värdefulla kontakter togs. Bl a med Vårdhögskolan och och gymnasiet Vård och omsorg. Vi har bokat in tid för föreläsning om hörsel och möjlighet att...

  • Årsmöte distrikt Skaraborg
    Datum: <time datetime="2024-03-10">10 mars 2024</time>

    Årsmöte distrikt Skaraborg

    KALLELSE TILL ÅRSMÖTE
    Lördagen den 13/4 2024 kl. 9.30 på VARA folkhögskola