Kategori: Nyheter
Datum: <time datetime="2016-11-12">12 november 2016</time>

Slingpoliserna har väckt uppmärksamhet

Föreningens beslut att tillsätta ”slingpoliser”, SLIPO, med uppgift att granska befintliga hörselslingor i offentliga lokaler och kyrkor har väckt uppmärksamhet långt utanför Sävsjö. Du kommer bl a att få läsa om initiativet i Auris, HRFs egen medlemstidning.

Det började med en artikel i den lokala tidningen, Vetlandaposten/Smålands Dagblad. Den hamnade på Facebook, som är ett otroligt effektivt forum om man vill få ut information.
En vacker morgon ringde P4 Jönköping hem till en av slingpoliserna och gjorde en intervju, som sändes direkt i radion. Några dagar senare var det en medarbetare på Auris, som hörde av sig. Vad det blev för resultat av det samtalet får vi väl se så småningom.
De båda ”poliserna”, Lennart Davidsson (som ju faktiskt varit polis på riktigt hela sitt yrkesverksamma liv) och Rolf Grönwald, har redan varit ute på ett par uppdrag. Hittills har man dock inte hittat några större skäl att ringa i den stora larmklockan. Klart är dock att det inte alltid är teknikens fel, då ljudet inte når ut – det är lika ofta talarens dåliga mikrofonteknik.
Nya rapporter om verksamheten utlovas.

Relaterade nyheter

  • Höstens program 2018
    Kategori: Nyheter
    Datum: <time datetime="2018-08-05">5 augusti 2018</time>

    Höstens program 2018

    Här är program hösten 2018 för HRF Sävsjö. Välkommen! HRF program hösten 2018

  • HRF Sävsjö broschyr 2018
    Kategori: Nyheter
    Datum: <time datetime="2018-08-05">5 augusti 2018</time>

    HRF Sävsjö broschyr 2018

    Här finns HRF i Sävsjös broschyr att ladda ner. HRF Sävsjö broschyr 2018 final 4

  • Utveckling och slingpoliser
    Kategori: Nyheter
    Datum: <time datetime="2018-01-20">20 januari 2018</time>

    Utveckling och slingpoliser

    Hörselskadades förening, HRF, i Sävsjö har genomfört årets första medlemsmöte i IOGT-lokalen. På programmet stod blandad underhållning i ord och ton av trion Tobbe Fredriksson, Stig Neander och Arne Roos. På programmet i övrigt kaffeservering,...