Kategori: Nyheter
Datum: <time datetime="2021-03-18">18 mars 2021</time>

Bästa medlem!

Under det år som gått har vi alla fått leva med restriktioner som på många sätt varit påfrestande. Men nu börjar vi emellertid se ljuset i tunneln och hoppas att 2021 ska bli ett år då det vanliga livet återvänder. Vi hoppas kunna få umgås med nära och kära igen och att våra föreningsaktiviteter kan ta fart efter ett långt uppehåll.

Vårens programblad har blivit lite försenat eftersom vi varit lite osäkra på hur pandemin skulle utvecklas. Programmet du nu får i din hand innehåller i huvudsak aktiviteter utomhus eller i miljöer där vi säkert kan hålla avstånd. De flesta aktiviteterna är öppna för medlemmar i hela vårt län.

Vi vill också göra ett försök med digitala ”caféträffar” på plattformen Zoom och här kan ju alla som vill delta. Till dig som känner dig osäker på att ses digitalt så vill jag säga att det är inte så svårt som det kanske verkar. Du kan också få hjälp att komma igång.

Under maj månad hoppas vi kunna genomföra vårt årsmöte, under säkra former, på Svampens restaurang. Det skulle vara fint att kunna träffas i verkligheten igen! Kallelse till årsmötet finns i detta programblad. Dagordning skickas till dem som anmäler sig. Om restriktionerna kvarstår kan årsmötet eventuellt genomföras utomhus eller digitalt. Vi återkommer med mera information om årsmötet på vår hemsida och under Föreningsnytt i NA.

Väl mött till vårens aktiviteter!

Birgitta Svensson
Ordförande

Relaterade nyheter

  • Konst i det fria 20/8
    Kategori: Nyheter
    Datum: <time datetime="2022-08-09">9 augusti 2022</time>

    Konst i det fria 20/8

    Hösten 2021 fick vi en uppskattad visning av konstverken i Örebro Stadspark.Dessvärre hann vi bara se delar av alla de konstverk som finns i parken. Flera har efterfrågat ytterligare en visning där vi får se...

  • Guidad promenad i Garphyttans nationalpark 4/6
    Kategori: Nyheter
    Datum: <time datetime="2022-05-07">7 maj 2022</time>

    Guidad promenad i Garphyttans nationalpark 4/6

    4 juni kl. 11.00 med guide Tomas Gustafsson från Länsstyrelsen i Örebro Anmälan till HRFs kansli senast 30 maj för eventuell samåkning Mejl: orebrolan@hrf.se Tfn: 073-062 93 67 Medtag fika!

  • Caféträffar dagtid & kvällstid
    Kategori: Nyheter
    Datum: <time datetime="2022-04-01">1 april 2022</time>

    Caféträffar dagtid & kvällstid

    Caféträffar dagtid Vi träffas och fikar tillsammans första måndagen i varje månad. Tid: kl. 15.00 Plats: Konditori Vasa (hörnet av Drottninggatan/Vasagatan) Datum: 7 februari, 7 mars, 4 april, 2 maj samt 13 juni Caféträffar kvällstid...