Datum: <time datetime="2024-08-23">23 augusti 2024</time>

Dags att dra igång igen!

Då startar vi upp en ny termin i HRF Ljungby. Det rivstartas med besök på IKEA museet redan den 27 augusti och walk&talk den 28 augusti. Men ni kan vara säkra på att det kommer mera.

Höstterminen det här året kommer innehålla en hel del. Vi kommer vara med som utställare på ”Så funkar vi dagen” den 22 oktober på Biblioteket precis som vi brukar. Där delas tillgänglighetspriset ut. Glöm inte nominera till detta.

Den 14 oktober startas årets Hörselvecka som avslutas med Hörselskadades dag den 19 oktober. Då kommer vi försöka vara ute på stan och träffa nya vänner som kan bli medlemmar i vår förening.

Vi får också många förfrågningar just nu om att komma ut och informera om hörsel och hörselfrågor på skolor och hos andra organisationer, något som vi också kommer att ägna oss åt under höst/vinter.

Vi kommer ha vårt höstmöte den 5 november kl 18 på ABF i Ljungby där vi kommer planera för 2025 års verksamhet och vi kommer ha en liten terminsavslutning där vi summerar vårt år och har lite roligheter för oss.

Så även i höst kommer det hända mycket i HRF Ljungby och vi hoppas att vi möts på de olika eventen.

Varje onsdag med start den 28 augusti kommer vi ha vårt walk&talk där vi träffas och umgås en stund, först med en promenad och sedan med fika inne på biblioteket. Har du inte varit med tidigare är det dags nu vi har väldigt kul vid dessa träffar. Allt mellan himmel och jord diskuteras och det kommer idéer till nya aktiviteter.

Nu vet du som läst det här att det händer mycket i vår förening, dela med dig till vänner och bekanta och tala om detta så vi blir fler i vår förening.

Ha en fin avslutning på sommaren kära hörselvänner!

Relaterade nyheter

  • Besök på IKEA museet
    Datum: <time datetime="2024-09-02">2 september 2024</time>

    Besök på IKEA museet

    Den 27 augusti besökte HRF Ljungby och Strokeföreningen Sunnerbo, världen enda IKEA museum i Älmhult. Ett 20-tal medlemmar från de båda föreningarna fick en intressant och lärorik eftermiddag tillsammans Vi fick höra historien om företaget...

  • Glad Midsommar till alla
    Datum: <time datetime="2024-06-20">20 juni 2024</time>

    Glad Midsommar till alla

    Nu hoppas vi att det ska bli härligt väder och att alla får en fin varm och torr midsommarafton. Nu under sommaren är det ju inte så mycket aktiviteter på gång men vi jobbar på...

  • Sommarlov
    Datum: <time datetime="2024-06-05">5 juni 2024</time>

    Sommarlov

    Idag den 5 juni när sommaren visade sin godaste sida hade vi avslutning av vår aktivitet som vi kallar walk&talk. En gemensam promenad med efterföljande fika som vi genomfört 10 gånger nu under våren. Dagen...