Datum: <time datetime="2023-03-06">6 mars 2023</time>

Årsmöte 2023

Styrelseledamöterna är fr. vänster: Kent Algotsson, Birger Mårdstam, Kerstin Persson Bertheaud, Ingrid Nordquist, Frida Lennartsson, Agneta Joninger och Folke Brink.

Hörselskadades förening i Lidköping Götene har haft årsmöte i Källby Pastoratsgård.
Förutom förhandlingar, som leddes av Sören Jansson , till vardags ordförande i Samarbetskommittén i Lidköpings kommun och aktiv i synskadades förening, bjöds det på smörgåstårta och underhållning av Jimmy Pettersson som dagen till ära tagit med sig sonen William.
Av valen framgick att styrelsen i stort sett omvaldes. Lars-Åke Göransson hade avböjt omval och ersattes av Frida Lennartsson från Götene. Ingvar Svensson lämnade sitt uppdrag som valberedningens ordförande. I stället hälsades Hans Johansson välkommen.
Verksamhetsberättelsen skvallrade om ett aktivt år med resa till S. Råda gamla kyrka, möte med naturfotograf Christer Thyr, medryckande musikunderhållning med Kenneth Holmström och Misterbandet och sedvanligt luciafirande.
Batteriförsäljningen har pågått, både i föreningens lokal och hemma hos de medlemmar som ställer upp som batteriförsäljare. Frida Lennartsson har ansvarat för en samtalsgrupp för CI- opererade och ett gäng har spelat biljard varje torsdag förmiddag.
Ingrid Nordquist, föreningens ordförande, påpekade att styrelsen kommit överens om att under 2023 öka föreningens medlemsantal. Dessutom kommer föreningen att satsa extra mycket på att förkovra sig i teknik i allmänhet och hörteknik i synnerhet.

Jimmy och William Pettersson som underhöll oss.

Relaterade nyheter

 • Per Wahlström från Tidaholm som kåserade kring snidade trägubbar
  Datum: <time datetime="2023-08-31">31 augusti 2023</time>

  Per Wahlström från Tidaholm som kåserade kring snidade trägubbar

  Hörselskadades förening i Lidköping Götene har träffats på Skogshyddan en vacker sensommarkväll för att lyssna till Per Wahlström från Tidaholm som kåserade kring en resväska full med snidadeträgubbar, tillverkade av Oscar Engström. Förutom att Oscar...

 • Program 2023-24
  Datum: <time datetime="2023-05-26">26 maj 2023</time>

  Program 2023-24

  Program HRF Lidköping – Götene 2023-24

 • Hälsa och välmående i vardagen
  Datum: <time datetime="2023-04-06">6 april 2023</time>

  Hälsa och välmående i vardagen

  Torsdag 20/4 kl. 16.00 Källby Pastoratsgård Hälsa och välmående i vardagen Gert Johansson, socionom, hälsovetare och krönikör, underhåller och föreläser med humor om hur man skapar guldkant i tillvaron. Peter Enoxon bjuder på musikalisk underhållning....